Newsletter – 1den po opuštění košíku

Děkujeme za Váš zájem o České organické hnojivo. I Vy můžete slavit úspěchy jako ti, co nakoupili před Vámi.

Aktuální informace od zákazníků naleznete na veřejné FB skupince.

Kvetou daleko víc a jsou zdravé.

Hezký dobrý den, pěstuji každý rok feferonky na terase v květináči. Leto jsem 3x posypala Hnojíkem a ony se zbláznily. Jsou krásné velké a toli jsem jich nikdy neměla. Otrhala jsem habanero a na jaře 3x tolik plodů na keříčku. A karolina (carolina reaper) ta má plno plodů a tak obří jsem nikdy neměla. Hnojík je zázrak.

První pidi testík na ředkvičkách (nic se od nich nečekalo, dávali jsme je pozdě). Vpravo jedna řádka přihnojená Hnojíkem. Viditelně větší listy a tu a tam i ředkvička. Teď testuji doma na zamiokulkasu.

Tak docela to frčí. Měl jsem problém akorát s mšicemi. Porto jsou některé listy nažloutlé. Ale snad jsem se jich úspěšně zbavil. Je to odrůda CBG.

Pohnojeno 2x Hnojíkem. Již je mám asi sedm let a jablíčka nic moc. Ta první jablůňka mívala tak maximálně 3 jablka a ještě odpadala. I vzhledově nebyla pěkná. Od června jsem je hnojila 2x. Hnojík jsem dříve neměla. Zrovna nás s manželem zaujala jak jsou krásná vybervená a veliká. Krása. Máme z nich radost.

Už jsem to psala do jiného komentáře, ale napíšu i sem. Za mě můžu doporučit všmi deseti. Cukety se po tom zbláznily. Větví se a jsou obsypané plody a obrůtají novými listy. Všechny rostliny jsou vitální a nasazují spoustu plodů. Po škůdcích ani stopa.

Dobrý den, také bych se rád pochlubil tím co zapříčinil Hnojík na mé zahrádce. Růžičková kapusta před použitím a po asi měsící používání Hnojíku i další košťáloviny.

Rajčata na Hnojíku.

Tak se musím pochlubit, stále sklízíme pepína. Hnojík zafungoval přes celou vegetaci tak, že i dnes dozrávají a tak do konce listopadu ještě budou.

Ráda přidám svoji zkušenost s Hnojíkem. Několik týdnů nezalévaný citroník v byte po otci skončil u popelnice. Pár dnů deště ho probudilo k životu. Tak jsem si ho odvezla domů. Ale listy vyrostly malé a bez lesku. V léte yl venku. Na konci září jsem jej vzala domů a vyzkoušela namíchat Hnojík do zálivky. Ty horní listy jsou výsledek. Takže teď dostanou i ostatní pokojovky taky svoji dávku. Vřele doporučuji. Budu zkoušet hnojit i bídný kávovník.

Po zalití Hnojíkem (do 2L lahve 2 lžičky, přes noc louhovaný) jsem je pohnojila (do misky jak se má) a byla jsem překvapena jak nádherně rozkvetly.

Byla napadená, listy usychaly. Vypadalo to, že ji vyhodím a zrachráněna byla postřikem na listy a zálivkou z Hnojíku.

Bazalka po Hnojíku jede jako šílená.

Zelévm Hnojíkem asi 2x za sezónu. Rostliny jsou zdravé a kvetou víc než jindy.